GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: Μίνι χασισοφυτεία σε αγρόκτημα

Μια μικρή φυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος από 1,8 ως 2,4 μέτρα καλλιεργούσε ανάμεσα στην αγροτική παραγωγή του...


Μια μικρή φυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος από 1,8 ως 2,4 μέτρα καλλιεργούσε ανάμεσα στην αγροτική παραγωγή του στο αγρόκτημά του σε χωριό των Σερρών ένας 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη χασισοφυτεία είχαν μαζί τους και εκπαιδευμένο σκύλο, ο οποίος ανέλαβε να ερευνήσει και το σπίτι του δράστη όπου ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,6 γραμμαρίων. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
*** Για πώληση σε χρήστες προόριζε ένας 52χρονος τα ναρκωτικά που είχε στο σπίτι του στο Πυθαγόρειο της Σάμου. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατέσχεσαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 55,3 γραμμαρίων, άλλη μία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και μια ζυγαριά ακριβείας.
*** Τρία χασισόδεντρα ύψους ενός μέτρου καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Άργος ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ στην κατοχή του είχε και 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση