GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκιδική: Πρόλαβαν τους τρεις διαρρήκτες πριν διαφύγουν

Γρήγοροι στη διάρρηξη αλλά αργοί στη… διαφυγή τους ήταν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 42χρονης γυναίκας στη Χαλκιδ...


Γρήγοροι στη διάρρηξη αλλά αργοί στη… διαφυγή τους ήταν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 42χρονης γυναίκας στη Χαλκιδική και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τους πρόλαβαν ενώ προσπαθούσαν να απομακρυνθούν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Οι δύο Έλληνες ηλικίας 57 και 23 χρόνων και ο 30χρονος Γεωργιανός συνεργός τους έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια τη στιγμή που διέφευγαν, έχοντας αρπάξει από το σπίτι της ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό και ένα πορτοφόλι με 300 ευρώ και άλλα προσωπικά της έγγραφα. Η 42χρονη κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ο εντοπισμός τους ήταν θέμα χρόνου.
Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή εγκλώβισαν το όχημα και ακινητοποίησαν τους δράστες, που είχαν μαζί τους ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι ενώ στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης. Ο υπολογιστής, το κινητό και 200 ευρώ βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση