GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία σε Μάλμε ενόψει Ολυμπιακού

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Μάλμε, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν την κλήση της UEFA για τα πυροτεχνήματα στους αγώνες των π...

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Μάλμε, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν την κλήση της UEFA για τα πυροτεχνήματα στους αγώνες των προκριματικών του Champions League απέναντι σε Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ.
Στις τάξεις της σουηδικής ομάδας υπάρχει έντονη ανησυχία για τιμωρία της έδρας, είτε με κλείσιμο όλου του γηπέδου είτε με ένα μεγάλο μέρος της κερκίδας. Την όποια ποινή θα κληθούν να εκτίσουν στο ματς της 1ης Οκτωβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό.
«Δεν αναμένουμε την κλήση νωρίτερα από τη Δευτέρα», δήλωσε σε σουηδική ιστοσελίδα ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάλμε, Νίκλας Κάρλνεν. «Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, για να κινήσουμε τις διαδικασίες για ό,τι και να αποφασιστεί», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση