GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύμη: Τσιγγάνοι έπιασαν στον ύπνο ηλικιωμένο

Βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου στην Κύμη και μπήκαν σαν… κύριοι δυο τσιγγάνοι, φροντίζοντας να μην κάνουν θόρυβ...

Βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου στην Κύμη και μπήκαν σαν… κύριοι δυο τσιγγάνοι, φροντίζοντας να μην κάνουν θόρυβο και ξυπνήσουν τον σχεδόν αιωνόβιο ιδιοκτήτη που εκείνη την ώρα έπαιρνε ανυποψίαστος τον μεσημεριανό του ύπνο στο υπνοδωμάτιό του!
Ψάχνοντας εξονυχιστικά σε όλα τα δωμάτια οι δράστες κατάφεραν να βρουν το κομπόδεμα του 95χρονου άνδρα, γύρω στα 600 ευρώ που είχαν μείνει από τη σύνταξή του. Τα άρπαξαν και βγήκαν από το σπίτι, όμως ο θόρυβος που έκανε το αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει απ” έξω όταν το έβαλαν μπροστά, ξύπνησε τον ηλικιωμένο ο οποίος υποψιάστηκε τι είχε συμβεί και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας!
Όταν ο 95χρονος βεβαιώθηκε ότι τον είχαν πιάσει στον ύπνο και τον είχαν ξαφρίσει, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας τον αριθμό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, ενός 36χρονου τσιγγάνου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, αλλά συνεχίζουν την έρευνα για να ανακαλύψουν και τα στοιχεία του συνεργού του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση