GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ομάδα με σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε ο Κριστιάν Ανσάλντι, ο οποίος τόνισε ότι ...



Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε ο Κριστιάν Ανσάλντι, ο οποίος τόνισε ότι δεν ήταν έκπληξη για εκείνον η εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Παράλληλα, ο 27χρονος άσος υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Τσόρι, που ανεβάζουν επίπεδο ολόκληρη την ομάδα.

«Όχι, δεν ήταν έκπληξη για εμάς η εμφάνιση του Ολυμπιακού. Τους είχαμε μελετήσει. Τους ξέραμε. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της και με τη βοήθεια του κόσμου της γίνεται ακόμα καλύτερη και πιο σκληρή για να την αντιμετωπίσεις», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μπακ-χαφ στη Real News και στη συνέχεια παραδέχθηκε:

«Ναι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και το απέδειξε απέναντί μας. Ήταν και πολύ συγκεντρωμένος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε».

Όσον αφορά τους παίκτες που ξεχώρισε, δήλωσε: «Ξέραμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαίες παίκτες. Ποιος δεν ξέρει τον Αμπιντάλ; Επίσης, υπάρχει και ο Τσόρι Ντομίνγκες, ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Ένας παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Ανσάλντι τόνισε ότι η Ατλέτικο έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο αγώνα με τη Γιουβέντους: «Τώρα τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για μας, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς κι αυτά που θα ακολουθήσουν για να προκριθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση