GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα με Ρουμανία για την Εθνική Ελλάδος

Αρκετές αλλαγές έχουν σημειωθεί στην Εθνική Ελλάδος, η οποία μπαίνει απόψε «διαφορετική» στα προκριματικά του Euro 2016 (21:45:...



Αρκετές αλλαγές έχουν σημειωθεί στην Εθνική Ελλάδος, η οποία μπαίνει απόψε «διαφορετική» στα προκριματικά του Euro 2016 (21:45: ΝΕΡΙΤ, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υποδέχεται στο άδειο, λόγω τιμωρίας για τα επεισόδια που είχαν γίνει με τη Βοσνία, Καραϊσκάκη τη Ρουμανία και θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση του περασμένου Νοεμβρίου, όταν επικράτησε με σκορ 3-1 της ομάδας του Βίτορ Πιτούρκα.

Από εκείνους τους αγώνες, την παρουσία της «γαλανόλευκης» στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Πρώτα από όλα δεν είναι μέλη πλέον της ομάδας οι δύο αρχηγοί (ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης), ενώ έχει σημειωθεί αλλαγή και στον πάγκο, αφού ο Κλαούντιο Ρανιέρι διαδέχθηκε τον απόλυτα επιτυχημένο Φερνάντο Σάντος.

Η κληρονομία για όλους είναι βαριά και για αυτό δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος πέρα από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού. Έτσι θέλουμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας στα προκριματικά, ώστε να δείξουμε από νωρίς ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί του 6ου ομίλου για να βρεθούμε στα γήπεδα της Γαλλίας σε δύο χρόνια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει την «γαλανόλευκη» με διάταξη 4-3-3. Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Χολέμπας (αριστερά) και Τοροσίδης (δεξιά).

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ταχτσίδης και εσωτερικός μέσος στα δεξιά ο Σάμαρης. Ο Κονέ φαίνεται πως θα πάρει την θέση στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν πιθανότητες (αν και λίγες) για αλλαγή στις μεταξύ τους θέσεις. Τέλος, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο και του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι Ρουμάνοι θα αγωνιστούν με τους: Ταταρουσάνου, Τάμας, Γκριγκόρε, Κίρικες, Ρατς, Πιντίλι, Χόμπαν, Στάνκου, Κίπτσιου, Μαξίμ και Μαρικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μαρκ Κλάντενμπεργκ από την Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση