GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ...


Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 18 και 41 ετών αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 18χρονου και του 41χρονου, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με δύο διαφορετικές πτήσεις για το Μόναχο και το Ντίσελντορφ Γερμανίας αντίστοιχα, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ταυτότητα Αρχών Βουλγαρίας και ένα Διαβατήριο Αρχών Υεμένης, στο οποίο υπήρχε επικολλημένη ειδική προξενική θεώρηση (VISA) Αρχών Βελγίου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση