GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρένα Δούρου προς εργαζομένους: Σας πιστεύω και σας εμπιστεύομαι

«Η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύει και στηρίζεται στις δυνατότητ...


«Η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύει και στηρίζεται στις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης τους απέναντι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από τις πολιτικές λιτότητας», παρατηρεί στην επιστολή που έστειλε προς όλους τους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.
Στο κείμενο, δηλώνει κατηγορηματικά πως στο «νέο πρότυπο διακυβέρνησης» που θα ακολουθήσει «κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας».
Επίσης, τονίζει πως «στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του Δημόσιου» δεν έχουν θέση στη δική της λογική, και ακόμα πως «προσφορά και ευθύνη αποτελούντις λέξεις “κλειδιά”» για την περεταίρω πορεία της Περιφέρειας Αττικής.
Αναλυτικά η επιστολή της Ρένας Δούρου έχει ως εξής:
«Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά μια νέα πορεία.
Μια πορεία με επίκεντρο τους πολίτες και το περιβάλλον της Αττικής.
Μια πορεία που περνά μέσα από ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης. Μια διακυβέρνηση με τους πολίτες, από τους πολίτες, για τους πολίτες. Προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος των ολίγων και των συμφερόντων τους.
Σε αυτή την πορεία, από την οποία κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος της Περιφέρειας με την κοινωνία και τους πολίτες. Μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του Δημόσιου τομέα γενικά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα, η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύει και στηρίζεται στις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης τους απέναντι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από τις πολιτικές λιτότητας.
Προσφορά και ευθύνη αποτελούν λοιπόν τις λέξεις “κλειδιά” σε αυτή την κοινή πορεία με δημοκρατία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι ώστε η Περιφέρεια Αττικής να σταθεί στο πλευρό των πολιτών και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων».
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε Ρ Γ Α.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ -. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση