GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από αμερικανικά

Δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου MIG 35 εισήλθαν σε αμερικανική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων την Τετάρτη όπως... έκαναν γνωστό ...



Δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου MIG 35 εισήλθαν σε αμερικανική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων την Τετάρτη όπως... έκαναν γνωστό τουλάχιστον δύο αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Τα ρωσικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν από αμερικανικά και καναδικά στρατιωτικά αεροσκάφη κοντά στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκας, ανέφεραν οι αμερικανοί αξιωματούχοι.

Τα ρωσικά αεροσκάφη στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή χωρίς το περιστατικό να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ένας εκ των αμερικανών αξιωματούχων, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Είναι «η πρώτη φορά μετά από χρόνια» όπου ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη εισέρχονται σε αμερικανικό χώρο ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση