GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν φοβόμαστε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Σεβασμό στο μέγεθος της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και πίστη στις δυνατότητες των παικτών του Ολυμπιακού έδειξε ο Μίτσελ, παραμονή της ...


Σεβασμό στο μέγεθος της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και πίστη στις δυνατότητες των παικτών του Ολυμπιακού έδειξε ο Μίτσελ, παραμονή της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην περσινή φιναλίστ.
Ο Ισπανός τεχνικός διαβεβαίωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διαχειριστούν ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:
«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυσκολία της διοργάνωσης. Το περίμενα ότι θα νικήσει (την Ρεάλ Μαδρίτης). Ήταν ένα καλό δείγμα για να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της Ατλέτικο Μαδρίτης», ανέφερε ο Μίτσελ στην αρχική του τοποθέτηση.
Για την συμβολή του Σιμεόνε στις επιτυχίες της Ατλέτικο: «Πιστεύω ότι οφείλεται σε τρία απλά πράγματα. Γνωρίζει πολύ καλά την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και ότι είναι το αφεντικό».
Για τις ομοιότητες συγκριτικά με την πρεμιέρα της περσινής σεζόν απέναντι στην Παρί: «Θυμάμαι μία ομοιότητα ανάμεσα σε εκείνο το παιχνίδι και το σημερινό. Είχαμε την ίδια συζήτηση. Περιμέναμε την ομάδα των αστέρων, των εκατομμυρίων. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα παλέψουμε. Το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά δείξαμε ότι θα παλέψουμε στην συνέχεια, όπως και έγινε. Η βάση είναι ίδια στα παιχνίδια της διοργάνωσης. Είτε παίζεις κόντρα στην Παρί, είτε κόντρα στην Ατλέτικο αν δεν είσαι στο μάξιμουμ της απόδοσής σου -και παραπάνω- θα το πληρώσεις σε αυτή την διοργάνωση.
Δεν γνωρίζω καμία ομάδα που παίζει άσχημα και κερδίζει. Ειδικά η Ατλέτικο παίζει καλά και κερδίζει. Εμείς όμως από την πλευρά θα προσπαθήσουμε να δούμε τι στοιχεία έχει ο αντίπαλος για να τον βλάψουμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να μπούμε στην διοργάνωση. Δεν φοβόμαστε, έχουμε την εμπειρία και πίστη στον εαυτό μας».
Για τις διαφορές της Ατλέτικο Μαδρίτης: «Δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Συνεχίζει να παίζει το ίδιο καλά. Πέρυσι έχασε τον τελικό στις λεπτομέρειες. Επειδή παίζουν ένα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι δεν μπορείς να καταλάβεις τις αλλαγές στις μονάδες τους. Ακόμα και αν είναι ίδιοι με πέρυσι είναι πάρα πολύ καλοί».

Για το πως αντιμετωπίζει την αναμέτρηση: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πω στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι “είμαστε χειρότεροι, πάμε να χάσουμε”. Θα πίστευαν ότι ο παππούς τα έχει χάσει! Δεν χρειάζεται να παίζεις πάντα με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζεις. Κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ παιχνιδιού. Εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να παίξουμε καλά. Ένα από τα πράγματα που έκανα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν να κρατήσουμε την ιδέα του παιχνιδιού και να αλλάζουμε τα συστήματα. Πάντα μέναμε ικανοποιημένοι».
Για τον επιθετικό που σκέφτεται να ξεκινήσει, απάντησε με χιούμορ: «Θα σας το πω μετά ιδιαιτέρως, αλλά δεν θα το πείτε σε κανέναν».
Για την τελευταία φορά που μια φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίστηκε με τους Πρωταθλητές Ελλάδας: «Είναι διαφορετικό το αυριανό παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσε να επαναληφθεί αυτό το αποτέλεσμα (σ.σ.: 6-2), όμως η κατάσταση της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία είχε αλλάξει εντελώς ως ομάδα».

Για τις δυσκολίες του ομίλου: «Μοιάζει πολύ η κατάσταση με την περσινή. Γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι οι ομάδες από το πρώτο και δεύτερο γκρουπ είναι ανώτερες. Συνεπώς από αυτή την άποψη μοιάζει η περσινή με την φετινή χρονιά. Με την κατάσταση που βρίσκεται η Ατλέτικο έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει οπουδήποτε».

Για τις πολλές αλλαγές προσώπων: «Και πέρυσι στην προετοιμασία έπρεπε να ενσωματώσουμε πολλά παιδιά. Είχαμε πολλές αποχωρήσεις και αφίξεις. Μοιάζει η κατάσταση με την περσινή σεζόν. Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση και έχουμε εκμεταλλευτεί την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα γίνει λοιπόν κάποια ριζική αλλαγή στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε πάντα να παίζουμε καλά σε άμυνα και επίθεση, να έχουμε την κατοχή, να βγάζουμε ό,τι δουλεύουμε στην προπόνηση και στα παιχνίδια απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση