GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο υπάλληλος που αποκεφάλισε συνάδελφό του...

Ο 30χρονος άντρας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έκοψε το κεφάλι μιας εργαζόμενης σε εταιρία από την οποία είχε απολ...



Ο 30χρονος άντρας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους
έκοψε το κεφάλι μιας εργαζόμενης σε εταιρία από την οποία είχε απολυθεί λίγες μέρες πριν – Πληροφορίες λένε ότι προσπαθούσε να τους προσηλυτίσει στο Ισλάμ
O άνδρας από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ που φέρεται να αποκεφάλισε μια πρώην συνάδελφό του σε μια εταιρεία προϊόντων διατροφής και τον οποίο πυροβόλησε ένα άλλος εργαζόμενος προκειμένου να τον σταματήσει, συνελήφθη σε ένα νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Στον Άλτον Νόλεν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης και της επίθεσης με φονικό όπλο όταν ξύπνησε από τη νάρκωση δήλωσε στο Μουρ της Οκλαχόμα, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζέρεμι Λούις.
Ο Νόλεν φέρεται ότι δολοφόνησε της Κολίν Χάφορντ, 54 ετών, και τραυμάτισε με μαχαίρι την Τρέισι Τζόνσον, 43 ετών, εναντίον των οποίων, όπως όλα δείχνουν, επιτέθηκε τυχαία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Vaughan Foods στο Μουρ, είπε ο Λούις.

Ο Νόλεν, ηλικίας 30 ετών, είχε απολυθεί από την εταιρεία λίγο νωρίτερα.
Τον ύποπτο πυροβόλησε ο διοικητικός γενικός διευθυντής της εταιρείας κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Υποβλήθηκε σε επέμβαση σε τοπικό νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, προσέθεσε ο Λούις.

Οι αρχές περίμεναν τη στιγμή που θα βρισκόταν σε πνευματική διαύγεια και θα μπορούσε να κατανοήσει τις κατηγορίες που του απήγγειλαν προτού εκείνος τεθεί επίσημα υπό κράτηση χθες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Νόλεν επιχείρησε να πείσει τους συναδέλφους του να ασπαστούν στο Ισλάμ και το FBI ερευνά το παρελθόν του, όπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση