GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννενα: Ο ιερόσυλος κρύφτηκε στο φαράγγι του Βίκου!

Αυτή τη φορά, ο ιερόσυλος που επιχείρησε να διαρρήξει μια από τις ιστορικές εκκλησίες της Ηπείρου στο Μονοδένρι Ιωαννίνων, ήταν… Έλλ...


Αυτή τη φορά, ο ιερόσυλος που επιχείρησε να διαρρήξει μια από τις ιστορικές εκκλησίες της Ηπείρου στο Μονοδένρι Ιωαννίνων, ήταν… Έλληνας! Όταν έγινε αντιληπτός, μάλιστα, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψή του καταφεύγοντας στο φαράγγι του Βίκου όπου πέρασε όλη τη νύχτα, χωρίς ωστόσο να γλιτώσει τις χειροπέδες!
Ο δράστης είχε πάει με το αυτοκίνητό του στο χωριό Μονοδένρι του Ζαγορίου, το πάρκαρε σαν… κύριος στο προαύλιο της της κεντρικής εκκλησίας του Αγίου Μηνά και βάλθηκε να παραβιάσει την είσοδο του ναού με ένα μικρό λοστό! Όμως, τον πήρε είδηση ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Ακούγοντας τη σειρήνα του περιπολικού από το αστυνομικό τμήμα των Κήπων, ο επίδοξος εισβολέας παράτησε το λοστό στην… πόρτα της εκκλησίας, άφησε και το αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί πεζός!
Οι έρευνες ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή κράτησαν όλη τη νύχτα, όμως μόνο όταν έφεξε κατόρθωσαν να εντοπίσουν στο φαράγγι τον δράστη και να τον συλλάβουν. Πρόκειται για έναν 54χρονο που είχε πάει στην περιοχή από την Αμφιλοχία όπου κατοικεί, μόνο και μόνο για να λεηλατήσει εκκλησίες! Ο ιερόσυλος ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές σε ναούς και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση