GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λυκούδης τα έσπασε με τον Κουβέλη, δεν θα πάει στο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ!

Ο Σπύρος Λυκούδης και ο Φώτης Κουβέλης δεν έχουν πλέον κανένα κοινό σημείο πολιτικής επαφής εκτός του ότι είναι κορυφαία στελέχη της ΔΗΜΑ...


Ο Σπύρος Λυκούδης και ο Φώτης Κουβέλης δεν έχουν πλέον κανένα κοινό σημείο πολιτικής επαφής εκτός του ότι είναι κορυφαία στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Η ρήξη των δύο ανδρών είναι οριστική και εξ αυτού του λόγου ο κ Λυκόδης σύμφωνα με όσα διεμήνυσε προς την...πλευρά Κουβέλη δεν θα παραστεί στο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Επίσης ο κ Λυκούδης, ακήρωσε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση , προκειμένου να μην βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να επιτεθεί στον πρώην φίλο του , καθώς η διαφωνία τους ξεπερνάει τα όρια της ΔΗΜΑΡ. Οι εξελίξεις στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ παρακολουθούνται στενά τόσο από τη ΝΔ όσο και το ΠΟΤΑΜΙ, ενώ και το ….ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου φλερτάρει με πολλά στελέχη της Αριστεράς.
http://www.magdasblog.gr/2014/09/blog-post_755.html

1 σχόλιο

  1. Συντροφε αυτο που εκανες καλλα το εκανες αλλα το εκανες πολυ αργα.
    Σε θεωρω απο τα λιγα σοβαρα πολιτικα στελεχη τα οποια μετρουντε στα δαχτυλα ενος χεριου οχι μονον της αριστερας αλλα γενικα του πολιτικου συστηματος και απορω που ανεχθηκες εναν θεσηθυρα πολιτικο παλιας κοπης τοσα χρονια που το μονο που τον ενδιαφερη ειναι να ειναι αρχηγος κοματος και τιποτε αλλο.
    Εγω δεν καταλαβα ποτε γιατι ο φωτης απωχωρησε απο την κυβερνηση,γιατι παραιτηθηκε και ξεπαρετηθηκε και γιατι εξηγγηλε εκτακτο συνεδριο υστερα απο πεντε μηνες ετσι ειναι τα εκτακτα.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση