GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτό: Βρέθηκε η γιάφκα των ληστών του Διστόμου

Σε ένα απομακρυσμένο σημείο στη Νέα Μάκρη βρέθηκε μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας, ένας από τους δράστες της...


Σε ένα απομακρυσμένο σημείο στη Νέα Μάκρη βρέθηκε μονοκατοικία την οποία είχε νοικιάσει ο Σπύρος Δραβίλας, ένας από τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας στο Δίστομο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η μονοκατοικία είχε νοικιαστεί πριν 1,5 χρόνο, ενώ ο Σπύρος Δραβίλας αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη και τους γείτονες.
Aστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι, βρέθηκε DNA ίδιο με εκείνο στο σκάφος που χρησιμοποίησαν οι ληστές.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά το σπίτι για τέσσερις ημέρες και αφού είδαν ότι κανείς δεν το επισκέπτεται, μπήκαν σε αυτό χωρίς όμως να βρούνε οπλισμό. Κατά τις ίδιες πηγές το κρησφύγετο άδειασε αμέσως μετά τη ληστεία στο Δίστομο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση