GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας και τα… σπασμένα πιάτα

Ένα χρόνο στην εξουσία συμπλήρωσε χθες η κυβέρνηση Φιλελεύθέρων-Εθνικών και ο πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, αμέσως μετά την επιστρο...



Ένα χρόνο στην εξουσία συμπλήρωσε χθες η κυβέρνηση Φιλελεύθέρων-Εθνικών και ο πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό (το ενδέκατο ταξίδι του στο εξωτερικό ως πρωθυπουργός) άδραξε την ευκαιρία για να πει ότι η κυβέρνησή του τιμά τις δεσμεύσεις της.

«Καταργήσαμε το φόρο για τους ρύπους, σταματήσαμε τα πλοιάρια με τους πρόσφυγες, τιμούμε όλες μας τις υποσχέσεις», ανέφερε ο κ. 'Αμποτ.

Τελείως διαφορετική άποψη έχει όμως το Εργατικό κόμμα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο Εργατικός βουλευτής, Άνθονι Αλμπανίζ, είπε ότι «η κυβέρνηση 'Αμποτ σπάει τις υποσχέσεις της όπως σπάνε τα πιάτα σε ένα ελληνικό γάμο».

Την ίδια στιγμή ο Αυστραλός πρωθυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνησή του δεν θα νομοθετήσει για να καταργήσει τις υπερωρίες. «Όμως», πρόσθεσε, «θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι οι χαμηλοί μισθοί αυξάνουν την απασχόληση και μειώνουν την ανεργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση