GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Πειραιά: Ο ισχυρός Αγραπίδης, ο πρώην του Μιχαλολιάκου και ο Τοκάκης στις δημόσιες σχέσεις...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.  Ο Γιώργος Δαβάκης θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Διετέλεσε αντιδήμαρχος επί θ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο. 

Ο Γιώργος Δαβάκης θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Διετέλεσε αντιδήμαρχος επί θητειών Χρήστου Αγραπίδη και Βασίλη Μιχαλολιάκου. Το 2002 εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Χρήστου Αγραπίδη Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Το 2006  επανεκλέγεται  με τον ίδιο συνδυασμό. Στις εκλογές του 2010 εκλέγεται με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου και από τον Ιανουάριο του 2011 ήταν αντιδήμαρχος. Τον Μάιο του 2014 άλλαξε στρατόπεδο και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.
Ο Χρήστος Αγραπίδης θα είναι αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος, δηλαδή γίνεται κατ' ουσίαν ο ισχυρός άνδρας του δήμου.
Επίσης, τον τομέα του Τύπου και της Επικοινωνίας αναλαμβάνει ως υπεύθυνος ο Βασίλης Τοκάκης, παλαιό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που ήταν στο παρελθόν συνεργάτης του Γ. Αλογοσκούφη και του Κ. Χατζηδάκη και μέχρι πρόσφατα είχε τις δημόσιες σχέσεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση