GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καράογλου: "Ο Άρης, όπως και όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκηες είναι ιδέα"

Με αφορμή τις τραγικές ημέρες που βιώνει η ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου,...



Με αφορμή τις τραγικές ημέρες που βιώνει η ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, δήλωσε τα εξής «Αισθάνομαι και εγώ με τη σειρά μου την υποχρέωση να τοποθετηθώ δημόσια για τα όσα διαδραματίζονται σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία μας έχει προσφέρει σημαντικές ποδοσφαιρικές στιγμές εντός και εκτός συνόρων.

Αναμφισβήτητα η ΠΑΕ Άρης είναι πάνω από πρόσωπα και ατομικά συμφέροντα, πόσο μάλλον όταν οι θεσμικοί φορείς του Συλλόγου έχουν εκφράσει επανειλημμένα την απόφασή τους η ομάδα να αγωνιστεί στην Football League 2, επιχειρώντας να αναγεννηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση της.

Φυσικά οι ευθύνες για τη κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών έχουν ονοματεπώνυμα και πρέπει να αποδοθούν σε όλους εκείνους που οδήγησαν τον Άρη Θεσσαλονίκης στη σημερινή πολύ δύσκολη κατάσταση.

Με ενότητα, σωφροσύνη και πάνω από όλα με σεβασμό στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας που αγωνιούν για τις εξελίξεις, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να σταματήσει το γαϊτανάκι των δικαστικών αντιπαραθέσεων και επιτέλους ο Άρης να μπει ενωμένος στη δεύτερη εκατονταετία.

Ο Άρης, όπως και όλες οι ομάδες της πόλης μας είναι ιδέα. Και με τις ιδέες δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση