GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης την Πέμπτη, 11/9 όπου... παρακολού...



Στο 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης την Πέμπτη, 11/9 όπου... παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Την τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές του Λυκείου τονίζοντας ότι απαιτείται μεθοδική προσπάθεια ώστε να επιτύχουν το στόχο τους που είναι η μάθηση, η ηθική διαπαιδαγώγηση και η εισαγωγή στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Ακόμη, προέτρεψε τους μαθητές να συνεργάζονται με τους καθηγητές του σχολείου ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να έχει ομαλή ροή χωρίς προβλήματα. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους καθηγητές για τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στο χώρο του σχολείου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Προέδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση