GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Άγιο Όρος τη Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Το Άγιο Όρος θα επισκεφθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος. Την Τρίτη, στις 13.45, ...


Το Άγιο Όρος θα επισκεφθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος.
Την Τρίτη, στις 13.45, ο κ. Λοβέρδος θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Ουρανούπολη.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Ανδρέας Λοβέρδος ως υπουργός Παιδείας, επισκέπτεται το Άγιο Όρος, καθώς είχε βρεθεί εκεί και τον Ιούλιο, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, έπειτα από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας και του πολιτικού διοικητή κ. Αρίστου Κασμίρογλου.
Ο υπουργός Παιδείας τότε είχε επισκεφθεί τις Μονές Σίμωνος Πέτρας, Παντοκράτορος, Ιβήρων και τη Σκήτη Προφήτη Ηλία, με τελικό προορισμό την εορτάζουσα τότε Ιερά Μονή Καρακάλλου όπου περέστη στην αγρυπνία της Ιεράς Μονής Καρακάλλου η οποία πανηγυρίζει τους Άγιους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, στους οποίους είναι αφιερωμένο το καθολικό της μονής.

Πηγή: www.protothema.gr

4 σχόλια

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το σουργελο,ο γελοιος γυρολογος της πολιτικης που πιστευει οτι χωρις αυτον Υπουργο Ελληνικο κρατος δεν υπαρχη, ζορλομανδυα θελη και οχι ευλογια απο τον Εφραιμ.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγε να πάρει την ευχή του ηγουμενου, είναι της μόδας αφού και ο Τσιπρας έχει πάρει σβάρνα τα μοναστήρια και το Βατικανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβαλες ρε τσίγκινο βρακάκι; Θα σε γαμήσουν οι καλόγεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση