GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τάμτα: «Αν ένας σύντροφος δεν αγαπάει το παιδί μου, δεν έχω λόγο να είμαι μαζί του»

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπροσώπους της ποπ στην Ελλάδα. Η Τάμτα έχει καταφέρει, έχοντας φύγει από τη χώρα καταγωγής...



Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπροσώπους της ποπ στην Ελλάδα. Η Τάμτα έχει καταφέρει, έχοντας φύγει από τη χώρα καταγωγής της, την Γεωργία, να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Όχι μόνη της, αλλά μαζί με την 19χρονη σήμερα κόρη της, Άννυ.

Ο έρωτας έχει χώρο στη ζωή της αυτή την περίοδο; «Αυτή τη στιγμή, δεν μου λείπει ο έρωτας. Έχω άλλες προτεραιότητες: την κόρη μου την Άννυ, τη μάνα μου, τη δουλειά μου.», εξήγησε στο Down Town Κύπρου και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα, και υπάρχουν φορές που θέλω να γύρω σε μία αγκαλιά, να ακουμπήσω και να νιώσω ασφαλής. Αυτή τη στιγμή δεν το έχω, αλλά δεν είμαι και από τις γυναίκες που η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτό».

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση που έχει η κόρη της με τους συντρόφους της καθώς και για το αν εγκρίνει τις επιλογές της: «Αυτό ήταν πάντα ένα μεγάλο μου πρόβλημα. Πάντα αγχωνόμουν, αν θα έκανα μία σοβαρή σχέση -όπως συνέβη στο παρελθόν και μάλιστα μακροχρόνια- στο πώς θα αντιδρούσε η κόρη μου. Ευτυχώς, είχαν πολύ καλή σχέση και όλα πήγαιναν καλά. Κοίτα Αλέξανδρε, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με έναν άντρα που δε θα ενέκρινε το παιδί μου. Αν κάτι δεν της άρεσε, σίγουρα δεν θα άρεσε και σε μένα. Κι αν ένας σύντροφος δεν αγαπάει το παιδί μου, δεν έχω λόγο να είμαι μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση