GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Ανήλικος δραπέτης στη σπείρα που χτυπά γυναίκες οδηγούς

Μετά τον 16χρονο «αρχηγό» της σπείρας των πιτσιρικάδων που έκλεβαν τσάντες από σταματημένα αυτοκίνητα και έναν 13χρονο συνεργό του, ...


Μετά τον 16χρονο «αρχηγό» της σπείρας των πιτσιρικάδων που έκλεβαν τσάντες από σταματημένα αυτοκίνητα και έναν 13χρονο συνεργό του, που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες στον Πύργο, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άλλος ένας 13χρονος που μάλιστα είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου.
Ο ανήλικος δραπέτης, μαζί με άλλους δυο συνεργούς του εκ των οποίων ένας είναι ο 9χρονος που αναζητείται, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου μιας γυναίκας ενώ ήταν ακινητοποιημένο σε ερυθρό σηματοδότη και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε 150 ευρώ, δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα. Όμως, ο 13χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και η τσάντα βρέθηκε στην κατοχή του μαζί με 60 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του. Όλοι οι δράστες είναι μέλη της σπείρας ανηλίκων τσιγγάνων, η οποία είχε εξαρθρωθεί το περασμένο Σάββατο και είχαν κλέψει άλλες τέσσερις τσάντες με συνολική λεία 3.780 ευρώ στις περιοχές Λαστέικα, Βούναργο και Πύργο, ενώ είχαν ληστέψει και έναν ηλικιωμένο στις 8 Σεπτεμβρίου στον Πύργο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση