GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκλέτσος εφ' όλης της ύλης: "Κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά κλαίω"

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη, την ψυχανάλυση, την περίοδο που ήταν μηχανή του σεξ, αλλά και τα όνειρά του, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσο...

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη, την ψυχανάλυση, την περίοδο που ήταν μηχανή του σεξ, αλλά και τα όνειρά του, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο περιοδικό "Εγώ Weekly".
Στις 11 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που έγινε αγιασμός στα σχολεία, ο Απόστολος Γκλέτσος αποχώρησε από το Γυμνάσια-Λύκειο Στυλίδας, αφού ο παπάς χρησιμοποίησε τη λέξη "βασιλεύσι" αντί για "ευσεβέσι" και δε δέχτηκε να την αλλάξει.
"Αυτό που μας έχει μείνει είναι η αντίδραση. Πρέπει ευρύτερα να αντιδρούμε σε αυτό που μας συμβαίνει. Μέρα με την ημέρα σαπίζει το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα, η ψυχή και το σώμα της. Κανείς δεν κάνει τίποτα πια".
Παράλληλα, ο δήμαρχος Στυλίδας πριν από λίγο καιρό ίδρυσε το κόμμα "Τελεία". "Δεν μπορούμε πια να περιμένουμε τίποτα από όσους μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πουν; Για ποια προγράμματα να μιλήσουν; Έχουν υπάρξει στην κυβέρνηση και δεν εφάρμοσαν καμία από τις προτάσεις τους. Έκλεψαν, κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, έκαναν μόνο λάθος κινήσεις. Εμείς καταθέτουμε βιογραφικό αλλά και πρόγραμμα διοίκησης. Θα ακολουθήσουμε το μοντέλο της Στυλίδας".
Το σεξ και η κατάθλιψη
Ο ίδιος θυμήθηκε και την περίοδο που ήταν "sex machine" λέγοντας ότι πλέον δεν είναι δεν το ίδιο λόγω της οικονομικής κατάστασης.
"Και ποιος δεν είναι 'sex machine' στα 25, τα 30 και τα 35; Τώρα στα 47 μου, βλέποντας όσα γίνονται γύρω μου, δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να σε βοηθά και το περιβάλλον. Σε μια Ελλάδα ευημερούσα, όπου όλοι θα είχαμε να φάμε, να πιούμε, να ζεσταθούμε και η λίμπιντο θα ήταν ανεβασμένη. Τώρα είμαστε όλοι καταθλιπτικοί. Πού να πάει το μυαλό σου στο σεξ; Εμένα τουλάχιστον ό,τι συμβαίνει με επηρεάζει πολύ. Δεν ευχαριστιέμαι ούτε το φαγητό που τρώω".


Ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε κατά περιόδους προσθέτοντας ότι κλαίει πολύ συχνά. "Πέρασα και τέτοιες περιόδους. Το βιώνω ανά διαστήματα. Παίρνω δύναμη από αυτό και μπορεί έπειτα να περάσει και ένας μήνας που θα είμαι μέσα στην ενέργεια. Προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μακριά από τον κόσμο. Διαβάζω, μαζεύω δύναμη. Κλαίω πάρα πολύ συχνά. Είναι το μυστικό μου, το αγχολυτικό μου. Μου δίνει δύναμη. Μπορεί και κάθε εβδομάδα επί σαράντα λεπτά να κλαίω".
Τα προβλήματα υγείας και τα όνειρα
Τόνισε, επίσης, ότι συνεχίσει να επισκέπτεται έναν ψυχολόγο ο οποίος τον βοήθησε να δει τα πράγματα ξεκάθαρα. "Έχω κάνει ψυχανάλυση και ακόμα βλέπω έναν άνθρωπο και μιλάμε. Με βοήθησε να δω καλύτερα τα πράγματα μόνος μου. Μου άνοιξε τα μάτια. Αντιμετώπισα προβλήματα υγεία τα οποία με τρόμαξαν. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα. Εκεί χρειάστηκε να δω έναν ειδικό, να με βοηθήσει, να μου δώσει φάρμακα που θα μου ανέβαζαν τη διάθεση. Ακόμα και σήμερα όταν δεν αισθάνομαι καλά, απευθύνομαι σε έναν ειδικό -ψυχολόγο ή ψυχίατρο- και μιλάμε".
Όσο για τα όνειρα που έχει για το μέλλον, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε: "Δίνοντας πολλές μάχες. Ονειρεύομαι να αλλάξει οτιδήποτε στραβό ζούμε, να πάρουμε ανάσα. Δεν μπορώ να βλέπω τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους να υποφέρουν, τους νεότερους να έχουν στερηθεί το όνειρο και τα παιδιά να πεινούν. Δεν "χτυπούν" πια σε δημοπρασίες τα κυλικεία στα σχολεία γιατί δεν έχουν κανένα κέρδος. Υπάρχουν παιδιά που μένουν νηστικά. Όλα αυτά με θλίβουν και θέλω να τα αλλάξω".

4 σχόλια

  1. Η φανατιλα, ο ολοκληρωτισμός, η πνευματική αναπηρία , ο φασισμός, η τέχνη του να δουλεύουν οι άλλοι και να μπαίνεις στους θεσμούς πού πληρώνουν οι άλλοι να αισχροκερδεις να κλέβεις να κάνεις απάτες, να σαμποταρεις τα ιερά και όσια των άλλων, το ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων στην πραγματική οικονομία, να υποσχεσε αυτά για να έχεις προσωπικο όφελος. Πέραν των ανωτέρων, θέτεις εν αμφιβολω τις στατιστικές, πού είναι και παγκόσμιες, την κορυφή σε ανθρώπινες αξίες πού έχει το επάγγελμα του ηθοποιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολε:
    Δεν εισαι ο μοναδικος που κλαις
    και μπραβο σου που το λες δημοσια!

    Προσωπικα κλαιω ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ
    που ξεκινα η μερα!
    Για να μη παρω τα βουνα σαν Ελληνας -Νιζνα
    εναντια στα 250 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (απ' τα 300)
    μια και εχω -ακομα- ανηλικο να μεγαλωσω.

    Το αφηνω για Μετα....

    Να εισαι καλα Αποστολε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδεμία αξία έχει η θεατρινίστικη αντίδραση του κ. Γκλέτσου στο "νίκας τοις βασιλεύσι" που αναφέρεται στους χρόνους του Βυζαντίου και εννοεί τους Άρχοντες εν γένει.
    Άλλωστε τώρα πια η "Βασιλεία", είναι κενό γράμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε την γλιτσα...η αλεκα ο μπαμπουινοs ποιο ξερει;;;;;;;;την εμαθε ο εκπαιδευτηs τηs να μιλαει....βρε συ το ξεφλουδιζειs το κυδωνι;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση