GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: «Πλήρωσε» για τις μπαλωθιές στο μαγαζί του

Είχε… σχολάσει το γλέντι σε ένα κέντρο διασκέδασης στα Χανιά, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. που ειδοποιήθ...


Είχε… σχολάσει το γλέντι σε ένα κέντρο διασκέδασης στα Χανιά, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. που ειδοποιήθηκαν ότι είχαν πέσει δεκάδες άσκοποι πυροβολισμοί. Οι καλεσμένοι που αντιλήφθηκαν την άφιξή τους είχαν… σκορπίσει αφήνοντας πίσω τους τα πειστήρια.
Κατά την έρευνα που έγινε στο χώρο όπου είχε διοργανωθεί εκδήλωση από έναν 45χρονο ο οποίος γιόρταζε, κατασχέθηκαν ούτε ένας ούτε δυο, αλλά… 63 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτω. Όταν, όμως, ο διοργανωτής ρωτήθηκε ποιοι πυροβολούσαν, κάλυψε τους καλεσμένους του με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στο σπίτι του, μάλιστα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι που κατείχε χωρίς άδεια.
Υπεύθυνος γιατί επέτρεψε τις μπαλωθιές, θεωρήθηκε από τους αστυνομικούς και ο 61χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον 45χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Οι κάλυκες εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονται από όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε πιο σοβαρές παράνομες ενέργειες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση