GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους

Τρεις καλλιτέχνες με κοινή μοίρα και διαδρομή, με όνομα «βαρύ σαν ιστορία», έβαλαν στις αποσκευές τους τα ωραιότερα ελληνικά τρ...



Τρεις καλλιτέχνες με κοινή μοίρα και διαδρομή, με όνομα «βαρύ σαν ιστορία», έβαλαν στις αποσκευές τους τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια, τραγούδια με τα οποία πολλοί μεγάλωσαν και συνεχίζουν ακόμα να μεγαλώνουν γενιές, και χάρισαν στο κοινό μία μοναδική βραδιά γεμάτη με μελωδίες και μνήμες των τριών θρύλων της ελληνικής μας μουσικής: του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στράτου Διονυσίου και του Γιάννη Πάριου. Την παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος θεατών.

Ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, και ο Γιάννης Βαρθακούρης, καθένας παρουσίασε επί σκηνής τραγούδια του πατέρα του, και όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους σε αγαπημένες μελωδίες και μουσικές από το χθες με την ταυτότητα των τριών μεγάλων ερμηνευτών.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη δια μικροφώνου τους συντελεστές για την πολύ όμορφη βραδιά που χάρισαν στο κοινό του Αμαλιείου ξυπνώντας σε όλους νοσταλγικές μνήμες. Παράλληλα, ευχαρίστησε το κοινό που στηρίζει με την παρουσία του και το φετινό φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου με τη μουσικοχορευτική βραδιά “Bailando Espero”, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο», το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία “Maroussi Jazz Festival” και ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη, και ομάδας καλλιτεχνών.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα, Πέτρος Κόνιαρης, και η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και σύζυγος Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.

Πληροφορίες θα υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: http://www.festivalamarousiou.gr/, και στο facebook.com/FestivalAmarousiou

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014
Χώρος: Υπαίθριος Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219)
Έναρξη παραστάσεων: 8:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση