GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρατσιστική επίθεση σε Πακιστανό στην Κοκκινιά

Ακόμα ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας συνέβη στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής. Θύμα ήταν ένας 50χρονος Πα...


Ακόμα ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας συνέβη στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής. Θύμα ήταν ένας 50χρονος Πακιστανός, πατέρας δύο παιδιών, που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία 16 χρόνια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερις άντρες, ντυμένοι στα μαύρα και με ξυρισμένα κεφάλια έστησαν καρτέρι στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Άρτης στον 50χρονο και τον χτύπησαν ανελέητα, με σιδερογροθιές και κλωτσιές.
Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι όμως δεν κατόρθωσαν να συλλάβουν κανέναν τους.
Ο Πακιστανός μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και αργότερα πήρε εξιτήριο.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Απορω ποιος πειραξε το παιδι.
    Αυτο το εγκλημα που καναν θα εχει σαν αποτελεσμα να αποθαρυνη ολους τους ανα τον πλανητη αναξιοπαθουντες και πεινασμενους να ρθουν εδω στην Ελλαδα σε μας τους προοδευτικους τους κουλτουριαριδες τους ξεβρακωτους τους πηναλεους και ζητουλες που κατα την αποψη των προοδευτικων εχουμε τη δυνατοτητα να συνδραμουμε ολον τον πλανητη.
    Παρακαλω σημειωστε οτι δεν ειμαι ρατσιστης αλλα ρεαλιστης

    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση