GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστόπουλος: Ας μην φέρνουμε την καταστροφή

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2016 εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος., τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM ο...


Την πεποίθησή του ότι η Εθνική θα προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2016 εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος., τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM ο έμπειρος τεχνικός.
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε «ας μην φέρνουμε την καταστροφή» μετά την κακή εμφάνιση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ρουμανία.
Επίσης, αναφέρθηκε στις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος απειλεί το ρεκόρ των γκολ με την Εθνική που κατέχει ο παλαίμαχος επιθετικός.
Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το πώς είδε το παιχνίδι με την Ρουμάνια: «Έγινε ένα κακό παιχνίδι και δεν παίξαμε καλά. Αλλά ως εκεί. Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε ένα τόσο σπουδαίο προπονητή. Έκανε λάθος. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα και η ομάδα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσουμε στην τελική φάση».
Για την συμμετοχή των Σαμαρά και Μήτρογλου: «Αν δεν έπαιζαν, θα λέγαμε γιατί δεν έπαιξαν. Ας μην κάνουμε τους έξυπνους. Ο Ρανιέρι σκέφτηκε πως επειδή αυτοί οι παίκτες έχουν εμπειρία θα μπορούσαν να βοηθήσουν».
Για το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να περάσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι: «Έτσι παίξαμε και με την Κολομβία και δεχτήκαμε τρία γκολ. Ο Ρανιέρι σκέφτηκε πως μπορούμε να αλλάξουμε το στιλ που καθιέρωσε ο Ρεχάγκελ και συνέχισε ο Σάντος. Αυτό το στιλ παιχνιδιού όμως είχε επιτυχία. Το ματς με τη Ρουμανία ήταν άσχημο. Αξίζαμε την ήττα. Επειδή όμως χάσαμε ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ας μην φέρνουμε την καταστροφή».
Για το ντεμπούτο των νέων παικτών: «Μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά νερά. Ο Σάντος έβαζε νέους παίκτες όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάνταλο πιστεύω πως είναι εξελίξιμος και καλός, αλλά δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως θα πρέπει να έχει ο επιτελικός μέσος».

Για το αν θα προκριθούμε: «Χάθηκε μια μάχη, αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Δεν ήρθε η καταστροφή και δεν πρέπει να κάνουμε κακόβουλη κριτική. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για να κρίνουμε τους νεαρούς παίκτες».
Για το αν προλαβαίνει ο Μήτρογλου να σπάσει το ρεκόρ του ίδιου: «Τα ρεκόρ γίνονται για να καταρρίπτονται. Ο Μήτρογλου πριν από τον τραυματισμό του ήταν φανταστικός. Θα χρειαστεί όμως χρόνο προσαρμογής για να αποδώσει σε Εθνική και Ολυμπιακό».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση