GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες κόντρες στη ΝΔ. Στη μέση ο Ντινόπουλος και γύρω γύρω Αδωνης και Κυριάκος...

Νέα ενδοκυβερνητική αναταραχή με αφορμή την αξιολόγηση ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου ότι στην αντι...

Νέα ενδοκυβερνητική αναταραχή με αφορμή την αξιολόγηση ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου ότι στην αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου είναι με τη νομιμότητα, φράση που έχει χρησιμοποιήσει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της υποστήριξης των δημάρχων που αρνούνται να αποστείλουν στοιχεία

Το θέμα ξεκίνησε από τη δήλωση του κ. Ντινόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1: “Στην κόντρα ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ρένα Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου, ότι θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα τηρηθεί λοιπόν η νομιμότητα και ήδη έχω μιλήσει με τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης να πάρει τις όποιες αποφάσεις πρέπει, όπως θα τις πάρει και ο εισαγγελέας” και πρόσθεσε: “Αν με ρωτάτε δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτή την ένταση που δημιουργήθηκε στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”.
Ο κ.Ντινόπουλος  διευκρίνισε αργότερα ότι με την αναφορά περί νομιμότητας εννοούσε ότι -όπως ανέφερε και στην τηλεοπτική του εμφάνιση- πως για όσους δήμους δεν συμμορφώνονται στις οδηγίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα αναλαμβάνουν οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, επανέλαβε όμως ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση στους δήμους.
Από την πλευρά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν έγινε κάποιο σχόλιο.
Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών προκάλεσαν αναστάτωση και στο Μαξίμου, ενώ ορισμένες αναφορές του ερμηνεύθηκαν στο πλαίσιο της άτυπης προεκλογικής αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει ήδη στη Β' Αθήνας, όπου  εάν η Ν.Δ βγει δεύτερο κόμμα θα εκλέξει μόνον επτά με οκτώ βουλευτές.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω twitter στον κ.Ντινόπουλο, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές εναντίον του με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για bank run σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ με το σχόλιο: "Εγώ στην τράπεζα έχω 3.156 ευρώ. Εγώ με τον Γεωργιάδη έχουμε κάτι κοινό που, ταυτόχρονα, είναι και πολύ διαφορετικό. Ο Αδωνις πουλάει βιβλία, εγώ γράφω".
"Αγαπητέ Αργύρη πέραν των εκδόσεων, έχω γράψει έως σήμερα τρία βιβλία. Άρα έχουμε περισσότερα κοινά απ´ότι νομίζεις", απάντησε ο κ.Γεωργιάδης.

2 σχόλια

  1. Έχω μια προαίσθηση προχώρημα του νου ότι:
    Α) τα περισσότερα “λαμόγια”, έχουν “ρίξει” την ακίνητη περιουσία τους σε offshore εταιρείες και δεν πληρώνουν ούτε σεντς ΕΝΦΙΑ.
    Κάποιος θα το ψάξει, έτσι δεν είναι;
    Β) κάποιος αντιπολιτευόμενος μέχρι χτες δημοσιογράφος, ο οποίος ανήκει και στον δεξιό χώρο παρακαλώ, εκβιαζόμενος για οικονομικές ατασθαλίες του, άλλαξε ρότα και χαϊδεύει αυτιά σήμερα, ελπίζοντας να πέσει στα μαλακά!
    Κάποιος θα το ψάξει, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να αναφέρεται ο αρχηγός, το υπερνουμερο, μιας και δεν το έφαγε η Μέρκελ να επιτρέψει να βγούμε στις αγορές για δανεικά, να αρχίσει το πλιαστικο, να συνεχιστεί το κλέψιμο, και οι ρουσφετολογικές διευκολύνσεις. Φαεινότερο η βαρεμάρα, άντε να φεύγουμε, μίας και δεν έχει ψητό. Και καλπάζει ο Συριζα.Σίγουρη η έξοδος από ΕΕ, και οι μισθοί στα 300 ευρώ ολοι.Εναλλακτικές λύσεις, μια δεκαετία ακόμα μνημόνια και εκσυγχρονισμοι και αλλαγές, σαν τούς υπόλοιπους ευρωπαίους όχι τίποτα διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση