GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση του...

Η στυγερή δολοφονία...



Η στυγερή δολοφονία...

μιας 61χρονης γυναίκας στο Γεννάδι της Ρόδου εξιχνιάστηκε την Παρασκευή με ενέργειες της τακτικής Ανακρίτριας και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς και τη συνδρομή της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου και του τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

Η υπόθεση είχε «παγώσει» διότι ο έλεγχος του γενετικού υλικού σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχε οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα. Όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατική», δράστης του φόνου φέρεται να είναι ο εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες γιος της 61χρονης, ο οποίος είχε συνεργό στο έγκλημα τη Ρωσίδα σύντροφό του και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά από εξαντλητική ανάκριση ο γιος της 61χρονης φέρεται να ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του, και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη. Η 61χρονη φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφο του γιού της, μη αποδεχόμενη τον δεσμό και κυρίως το γεγονός ότι είχε δύο παιδιά. Ο γιος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στη μητέρα του λεκτικώς λέγοντας της ότι και η ίδια ήταν μητέρα παιδιού εκτός γάμου.

Η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, όπως είπε τον θόλωσε και εν βρασμώ έπιασε ένα μαχαίρι και την δολοφόνησε. Υπενθυμίζεται ότι η 61χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 20 Ιουνίου 2012.
Η σορός της έφερε 14 χτυπήματα από µαχαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση