GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απ' το Παρίσι στο Κουμαρίτσι ο Χρ. Σταϊκούρας

Το Κουμαρίτσι Φθιώτιδας επέλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για να περάσει λίγες ξέγνοιαστες ώρες μετ...



Το Κουμαρίτσι Φθιώτιδας επέλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για να περάσει λίγες ξέγνοιαστες ώρες μετά την δύσκολη και επίπονη δριαπραγμάτευση με την Τρόϊκα στο Παρίσι. Χθες το απόγευμα ανηφόρησε οικογενειακά για το πανέμορφο και καταπράσινο χωριό, όπου ο πατέρας του διατηρεί ένα απλό παραδοσιακό σπίτι από πέτρα και ξύλο.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας άναψε ένα κεράκι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία του χωριού, συνομίλησε με τους κατοίκους που έχουν απομείνει από την καλοκαιρινή περίοδο, στους οποίους αποκάλυψε ότι έρχεται μείωση στον φόρο πετρελαίου (τον οποίο ανακοίνωσε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς από την ΔΕΘ).

Μετά το παραδοσιακό καφεδάκι στο καφέ της Μάρως ο Χρήστος Σταϊκούρας συνέχισε την βόλτα του στην Οίτη αναχωρώντας προς την Παύλιανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση