GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σφαγή" Λαφαζάνη με Μηταρακη με φόντο τις εξαγγελίες του Τσίπρα!

"Πόλεμος" κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ Στα 11 δισ. κοστολογεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρ...



"Πόλεμος" κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ
Στα 11 δισ. κοστολογεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά για ορισμένες εξαγγελίες ότι θα έχουν χρονικό ορίζοντα ενός ή δύο ετών

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του εφυπουργού Ανάπτυξης της ΝΔ και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μηταρακηςαναφερόμενος στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ έκανε λόγο για "προτάσεις επιδοματικής πολιτικής χωρίς χρηματοδότηση"κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "επιστρέφουμε σε προηγούμενες δεκαετίεςόπου μοίραζαν χρήμα οι πολιτικοί".
Ο κ. Λαφαζάνης απαντώντας το σε οξείς τόνους τον ρώτησε ποιοι πολιτικοί μοίραζαν χρήμα κι αν είναι τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ"

Ο γαλάζιος βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι "μοιράζει 12 δισ. συγκρούεται με την ΕΕ και ότι υπάρχει κίνδυνος με το ΣΥΡΙΖΑ να βγούμε από το κοινό νόμισμα".
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του έκανε λόγο για κοστολογημένο πρόγραμμα υπογραμμίζοντας ότι μερικές απο τις εξαγγελίες έχουν διάρκεια λήξης όπως το διετές το πρόγραμμα απασχόλησης με κόστος τον πρώτο χρόνο 3 δισ. και τον δεύτερο 2 δισ και η νέα σεισάχθεια που θα λήξει σε ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση