GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσο υπάρχουν Ήρωες

Το συμβάν με την φωτιά στο Παλαιό Φάληρο που κατέληξε στον χαμό του ήρωα Πυροσβέστη και της 44χρονης ενοίκου του διαμερίσματος ...



Το συμβάν με την φωτιά στο Παλαιό Φάληρο που κατέληξε στον χαμό του ήρωα Πυροσβέστη και της 44χρονης ενοίκου του διαμερίσματος στον 2ο όροφο του ακινήτου επισκίασε ένα γεγονός ενός άλλου ηρωικού πολίτη γείτονα της άτυχης 44χρονης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της αστυνομίας με το που ξέσπασε η φωτιά στο κατάστημα του ισογείου ένας γείτονας μόνιμος στρατιωτικός ο οποίος βρισκόταν σε άδεια και πριν φτάσει η πυροσβεστική μπήκε μέσα στο φλεγόμενο κτίριο βάζοντας μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπο του ώστε να αποφύγει τις αναθυμιάσεις και έσωσε την ηλικιωμένη που βρισκόταν εγκλωβισμένη στο ισόγειο στο εσωτερικό της οικοδομής πίσω από το κατάστημα στο οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ο νεαρός στρατιωτικός έβγαλε έξω την ηλικιωμένη σώα και αβλαβή και επιχείρησε να μπει και πάλι να ανέβει στον 2ο όροφο για να απεγκλωβίσει την άτυχη 44χρονη, αλλά είχε φτάσει η πυροσβεστική και το πλήρωμα του ήρωα πυροσβέστη και η αστυνομία με το που είδε ότι θέλει να μπει και πάλι το φλεγόμενο κτίριο πρόλαβε και τον σταμάτησε γιατί η κατάσταση μετά τις εκρήξεις είχε επιδεινωθεί και υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την ζωή του όπως και αποδείχθηκε μετά το τραγικό γεγονός της απώλειας των δύο συνανθρώπων μας.

Αυτή η προσπάθεια έχει καταγραφή απο την αστυνομία σαν ηρωική κίνηση του στρατιωτικού γείτονα της άδικης 44χρονης αλλά ο άδικος χαμός του ήρωα πυροσβέστη, ο χαμός της 44χρονης και η σεμνότητα του αφανή ήρωα δεν έδωσε έκταση στο συγκεκριμένο ηρωικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση