GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή «σκυτάλης» στην Διοίκηση του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Τρικάλων

Ποιοι αναλαμβάνουν μετά από παραγωγές και μετακινήσεις τα «ηνία» της Δικαιοσύνης στα Τρίκαλα. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.g...



Ποιοι αναλαμβάνουν μετά από παραγωγές και μετακινήσεις τα «ηνία» της Δικαιοσύνης στα Τρίκαλα. Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr νέος Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Τρικάλων αναλαμβάνει η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ελευθερία Κώνστα στην θέση του Σωτήρη Παπακώστα που προήχθη σε Εφέτης και μετατίθεται στο Εφετείο Αθηνών.

Ταυτόχρονα ύστερα από την μείωση κατά μίας θέσης Προέδρου Πρωτοδικών στα Τρίκαλα που όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr γίνονται 2 από 3, ως Πρόεδρος τοποθετείται η Πρόεδρος Πρωτοδικών Μαρία Παπαϊωάννου που μετατίθεται από την Λαμία.

Επίσης στο Πρωτοδικείο Τρικάλων τοποθετείται μετατεθείς από τον Βόλο ο Πρωτοδίκης Ανδρέας Ζιούνας ο οποίος συμπληρώνει την 7αδα πλέον από 8άδα των Δικαστών που υπηρετούν στα Τρίκαλα.

Όσο αφορά την Εισαγγελία Τρικάλων ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια παραμονής της η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σοφία Πετράκη έπειτα από την προαγωγή της σε Αντιεισαγγελέας Εφετών, μετατίθεται στο Εφετείο Αθηνών και τα «ηνία» αναλαμβάνει η Λαρισαία Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευαγγελία Πούλιου.

Χθες η κ. Πετράκη, αποχαιρέτησε Δικαστές, Δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.

Η κ. Πούλιου είναι γνώστης των προβλημάτων του Ν. Τρικάλων διότι είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως Αντιεισαγγελέας στην Εισαγγελία Τρικάλων προτού μετατεθεί στα Χανιά.

Ταυτόχρονα τοποθετούνται ως Αντιεισαγγελείς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων η Βασιλική Τζαλακώστα που μετατίθεται από την Άμφισσα και η Αγγελική Γκουγκουλούδη που μετατίθεται από την Νάξο.

Επίσημα τα νέα τους καθήκοντα οι παραπάνω, θα αναλάβουν από την ερχόμενη Τρίτη έπειτα από τον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, με αφορμή την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση