GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεσημασμένος πορτοφολάς λήστεψε ηλικιωμένο

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών της Άρτας ήταν ένας 32χρονος τσιγγάνος που επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο, τ...



Παλιός γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών της Άρτας ήταν ένας 32χρονος τσιγγάνος που επιτέθηκε σε έναν ηλικιωμένο, τον χτύπησε και άρπαξε το πορτοφόλι του που περιείχε 100 ευρώ. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Στερεάς Ελλάδας με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για άλλη κλοπή.

Ο δράστης συνελήφθη στο Κομπότι μετά από αναζητήσεις που ξεκίνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, μόλις ενημερώθηκαν από το 80χρονο θύμα για τον ξυλοδαρμό και την κλοπή του πορτοφολιού του. Ήδη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού του.

*** Μια 49χρονη γυναίκα κρυβόταν πίσω από την κλοπή ενός πορτοφολιού με περίπου 600 ευρώ, που είχε γίνει την 1η Αυγούστου στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικοί είχαν βρει άδειο και πεταμένο στο δρόμο το κλεμμένο πορτοφόλι, αλλά τα αποτυπώματα που είχε αφήσει πάνω του η δράστιδα οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση