GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚαριστικές λεπτομέρειες για τον Πιστόριους και την σύντροφό του. Την κορόιδευε και είχε κρυφές σχέσεις πίσω από την πλάτη της...

Ο Oscar Pistorius κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία. Απατούσε την Reeva Steenkamp με μια σειρά από φίλες πριν  τη δολοφονία της ...



Ο Oscar Pistorius κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία. Απατούσε την Reeva Steenkamp με μια σειρά από φίλες πριν  τη δολοφονία της
Είχε σχέσεις με την Jenna Edkins, την Erin Στήαρ και την Αναστασία Khozissova. 
Η επόμενη ακρόαση στις 13 Οκτωβρίου, θα μπορούσε να τη γλυτώσει με ένα πρόστιμο...

Ο Oscar Pistorius ξεσκεπάστηκε σαν ένας παρανοϊκός που απατούσε την γυναίκα του με τις ερωτοδουλειές του, πίσω από την πλάτη της Reeva Steenkamp κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
Καταδικάστηκε ως ένοχος ανθρωποκτονίας, με την πιο σοβαρή κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενάντια στη φίλη του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου »πέρυσι.
Αλλά στην καταδίκη τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε απλώς να του επιβληθεί πρόστιμο - αποφεύγοντας ποινή φυλάκισης 15 ετών -αφού ο Δικαστής Thokozile Masipa απεφάνθη ότι υπήρχε έλλειψη στοιχείων που να δείχνουν ότι σχεδίαζε τη δολοφονία.

Ο Παραολυμπιονίκης και κα Στήαρ ειπώθηκε ότι συνάντησαν ο ένας τον άλλον αρκετές φορές κατά τις τελευταίες εβδομάδες πριν πυροβολήσει και σκοτώσει το μοντέλο-φίλη του.
Η μητέρα της, Trish Taylor, δήλωσε: «Όλες οι φιλενάδες του ήταν, όπως η Sammy, ξανθιά, μικροκαμωμένη και λεπτή. Έχω συχνά αναρωτηθεί ποιο αποτέλεσμα όλες αυτές οι τέλειες γυναίκες είχαν για τον Oscar.
«Μήπως με κάποιο τρόπο τον έκαναν να αισθάνεται με τις δικές του ατέλειες πιο έντονα; Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που προσπάθησε να ελέγξει τις γυναίκες και τις μεταχειριστεί σχεδόν σαν άψυχα αντικείμενα.
«Στην αρχή, η Sammy δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις,ήταν υπάκουη και σεμνή. Αλλά όταν έπιασε δουλειά και έκανε νέους φίλους, ο Oscar έγινε κριτικός και την ήλεγχε.
«Ανακάλυψε ότι μέσω μηνυμάτων φλερτάρει με άλλες γυναίκες, τους ζητούσε ακόμη να βγουν έξω για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

«Η Sammy είδε μια φορά ένα προφίλ στο Facebook την εικόνα μιας γυναίκας που ονομάζεται Jenna Edkins να κάθεται στο κρεβάτιμε τον Oscar με την Kola, το κουτάβι που η Sammy και ο Oscar είχαν αγοράσει μαζί. Πάντα αρνιόταν ότι είχε οποιαδήποτε επαφή με τη Jenna, αλλά η εικόνα αποδείκνυε το αντίθετο.

Η Taylor χώρισε μετά από ενάμισι χρόνο, όταν ανακάλυψε ότι την είχε απατήσει με την Edkins «μια κοπέλα από τη Νέα Υόρκη που ονομάζεται Αναστασία». Είπε ότι η σχέση τους ήταν θυελλώδης, κι ο Pistorius συχνά της ούρλιαζε.
Ο Pistorius την ικέτευε να τον συγχωρέσει και σε μια σειρά από μηνύματα του της είπε: «Δεν αξίζω την αγάπη σου.
«Αξίζεις πολύ καλύτερον από μένα. Σου έχω πει ψέματα και έχω γίνει μυστικοπαθής ».
Η Jenna Edkins επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον σταρ αμέσως μετά αφότου πυροβόλησε την Steenkamp.
Είπε: Θα ήθελα απλώς να πω ότι συναντιέμαι με τον Oscar ανεπίσημα για πέντε χρόνια, και μόλις με έκανε να φοβάμαι για τη ζωή μου ».
Ο κύριος και η κυρία Steenkamp μίλησαν για την «απογοήτευσή» τους στην ετυμηγορία για τον φίλο της κόρης τους, ο οποίος την πυροβόλησε τέσσερις φορές της, όταν αυτή μαζεύτηκε από φόβο πίσω από την πόρτα του μπάνιου στο σπίτι του.
Η κα Steenkamp είπε: «Ήμασταν συγκλονισμένοι. Σοκαρισμένοι. Απογοητευμένοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση