GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας στη ΔΕΘ: Συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν το λαό

Σφοδρή επίθεση τόσο κατά της συγκυβέρνησης όσο και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της συνέντευξη...



Σφοδρή επίθεση τόσο κατά της συγκυβέρνησης όσο και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη ΔΕΘ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν το λαό. Επιχειρούν να εγκλωβίσουν και να καθηλώσουν τη λαϊκή αγωνία για την επόμενη μέρα στο ποια κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την επιστροφή στην καπιταλιστική ανάπτυξη και θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση με την Τρόικα».

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, ο γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος τις χαρακτήρισε «προκλητικές» για τα λαϊκά στρώματα και «ψίχουλα», που θα εξανεμιστούν με τη φορολόγηση.

Ζήτησε μάλιστα κατάργηση «εδώ και τώρα» του ΕΝΦΙΑ και «όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών», δημεύσεων και πλειστηριασμών.

Κατήγγειλε, τέλος, «αλισβερίσια» κυβέρνησης και κομμάτων στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, για την οποία είπε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για «κάλπικα παιγνίδια».

Επανέλαβε μάλιστα ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών», όποια κι να είναι η πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

2 σχόλια

  1. Όταν αποκηρύξετε τον Στάλιν τότε έλα να μας κάνεις μάθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αποκηρύξετε τον Στάλιν τότε έλα να μας κάνεις μάθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση