GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαφές Δένδια με αντιπροσωπεία του γερμανικού Κοινοβουλίου

Με αντιπροσωπεία βουλευτών του Κοινοβουλίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Α...


Με αντιπροσωπεία βουλευτών του Κοινοβουλίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα συναντηθεί αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας.
Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, το νέο ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σύσταση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου-IfG, στο οποίο συμμετέχει με αρχικό κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ η κρατική Γερμανική Αναπτυξιακή Τράπεζα KfW.
Η εξαμελής αντιπροσωπεία αποτελείται από τους: Bernhard SCHULTE-DRÜGGELTE, (επικεφαλής, CDU/CSU), Alois KARL (CDU/CSU), Helmut HEIDERICH (CDU/CSU), Ewald SCHURER (SPD), Sonja STEFFEN (SPD), Manuel SARRAZIN (BÜ90/GR), μέλη όλοι της υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Γερμανικής Βουλής.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση