GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής -Μητσοτάκης στα γενέθλια της ΝΔ

Με τη συμμετοχή δυο πρώην πρωθυπουργών της ΝΔ, του Κώστα Καραμανλή και του Κωσταντίνου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθούν οι επετειακές ε...


Με τη συμμετοχή δυο πρώην πρωθυπουργών της ΝΔ, του Κώστα Καραμανλή και του Κωσταντίνου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθούν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι παρών στο ιστορικό Athos Pallas το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπως φυσικά και στην εκδήλωση της Αθήνας.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση των 40 χρόνων στην Στέγη γραμμάτων και Τεχνών, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, θέλοντας από τη δική του μεριά του να στείλει το δικό του μήνυμα για την δύναμη και ενότητα της παράταξης.
Πέραν όμως των δύο πρώην προέδρων του κόμματος, κάλεσμα ενότητας θα στείλουν με την παρουσία τους και τα ιστορικά πρόσωπα του κόμματος όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταυρός Δήμας και Δημήτρης Σιούφας.
Ιδιαίτερη συγκίνηση δημιουργεί και η ανταπόκριση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτης Δέντσορας.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση