GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος (με δηλητήριο) για Τσίπρα: Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στον λάκκο των λεόντων στο Κόμο...

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας σχολίασε (δηλητηριωδώς) μέσω Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος. O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έγρα...

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας σχολίασε (δηλητηριωδώς) μέσω Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έγραψε στο Twitter:

"Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου".


Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου.
Νωρίτερα, είχε κάνει μια αναφορά στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ όπου είχε προσκληθεί και παρευρεθεί, αφήνοντας υπονοούμενα για τους Ευρωπαίους που θα ακούσουν και θα συνομιλήσουν με τον κ. Τσίπρα στο περιθώριο του Φόρουμ.

"Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα", έγραψε ο κ. Πάγκαλος.
Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα.

2 σχόλια

  1. Το λίπος αρχίζει να καταλαμβάνει όλον σου τον εγκέφαλο παχύδερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ
    ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση