GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέσφαξαν νεαρό Σύριο στην Κωνσταντινούπολη

Των Πορφύρη Δ. - Σταφυλά Π. Άγριο έγκλημα σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης με θύμα Σύριο... Αναζητείται το κίνητρο του δράστ...



Των Πορφύρη Δ. - Σταφυλά Π.

Άγριο έγκλημα σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης με θύμα Σύριο... Αναζητείται το κίνητρο του δράστη καθώς η σημειολογία της εκτέλεσης παραπέμπει σε πρακτική του Ισλαμικού κράτους. Ένας 25χρονος νεαρός σύριος βρέθηκε σφαγμένος από μαχαίρι και κομμένο το λαιμό σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στην περιοχή Fatih της Κωνσταντινούπολης.
Στην πενταόροφη πολυκατοικία διέμενε μαζί με τον συγκάτοικό του επίσης σύριο υπήκοο. Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης επισκέφθηκε το διαμέρισμα για την εγκατάσταση δορυφορικής. Επειδή κανείς δεν έδινε σημεία ζωής από το εσωτερικό του διαμερίσματος ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και από κοινού εισήλθαν εντός του διαμερίσματος όπου βρέθηκαν ενώπιον ενός αποτρόπαιου θεάματος.
Οι δράστες είχαν κόψει το λαιμό του θύματος και το είχαν σφαγιάσει με την μέθοδο που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος παρατηρεί βέλγος δημοσιογράφος που παρακολουθεί στενά το συριακό. Αμέσως στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενήργησαν έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από άλλους σύριους που διέμεναν στη γειτονιά επιχειρώντας να ταυτοποιήσει το θύμα ενώ αναζητεί τον συγκάτοικο του θύματος.

Τα πολιτικοεθνοφυλετικά και θρησκευτικά πάθη στη Συρία έχουν οξυνθεί αφού ο πόλεμος ως σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 180.000 ανθρώπους. Η δε Τουρκία αποτελεί την κύρια είσοδο ξένων τζιχαντιστών στη Συρία και η Κωνσταντινούπολη αποτελεί την έδρα της συριακής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση