GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορφανός: Ο λόγος του Οικουμενικού Πατριάρχη αποπνέει σταθερότητα

Ο λόγος του Οικουμενικού Πατριάρχη αποπνέει σταθερότητα και ασφάλεια, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός, που ε...


Ο λόγος του Οικουμενικού Πατριάρχη αποπνέει σταθερότητα και ασφάλεια, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις υποδοχής του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην Ξάνθη.
«Μας δίνει κουράγιο για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις σύγχρονες ανάγκες, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδας μας» υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.
Κατά τη διάρκεια της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας, που εψάλη, χθες το βράδυ, στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας, στην Ξάνθη, ο κ. Βαρθολομαίος εξήρε το γεγονός της πρόσφατης παρουσίας του κ. Ορφανού στην Ίμβρο και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα θέματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης παραβρέθηκε αμέσως μετά σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη στο δημοτικό αμφιθέατρο της Ξάνθης και παρακάθισε σε γεύμα που παραχώρησε προς τιμήν τουκ. Βαρθολομαίου ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μίλησε, σήμερα το πρωί, σε μαθητές σχολείων της Ξάνθης, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των επισκέψεών του στην περιοχή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση