GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανοί χτυπούσαν σούπερ μάρκετ εδώ και τέσσερα χρόνια

Επάγγελμα είχε κάνει τις κλοπές εμπορευμάτων από τα σούπερ μάρκετ της βόρειας Ελλάδας μια σπείρα Αλβανών που αποτελείται από δυο ζευ...


Επάγγελμα είχε κάνει τις κλοπές εμπορευμάτων από τα σούπερ μάρκετ της βόρειας Ελλάδας μια σπείρα Αλβανών που αποτελείται από δυο ζευγάρια. Από το 2010, είχαν συλληφθεί επανειλημμένα για τέτοιες υποθέσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και στην Βέροια, αλλά συνέχιζαν… απτόητοι!
Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν ειδοποιήθηκε από τους υπευθύνους ενός σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα ότι η τετραμελής σπείρα είχε αρπάξει διάφορα είδη συνολικής αξίας 500 ευρώ και διέφυγε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες της Ασφαλείας και του Τμήματος Παράνομης Μετανάστευσης, που κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και να τους συλλάβουν.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και οι τέσσερις Αλβανοί -δυο άνδρες ηλικίας 31 και 23 χρόνων και δυο γυναίκες 33 και 25 χρόνων- οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης. Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν τα σπίτια τους και να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση