GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκουλοφόρος χτύπησε με γκλομπ τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας

Επίθεση έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας της Football League δέχθηκε χθες Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών Γιώργο...



Επίθεση έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας της Football League δέχθηκε χθες Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών
Γιώργος Στούπας.

Πρόκειται για ενα νέο κρούσμα βίας στο ποδόσφαιρο λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στην Κρήτη με τον τραυματισμό του άτυχου οπαδού του Εθνικού στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στο στάδιο της Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Football League και ενώ οι εκπρόσωποι των ομάδων αποχωρούσαν από τα γραφεία, ένας κουκουλοφόρος πλησίασε και χτύπησε με γκλομπ στο κεφάλι τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Γιώργος Στούπας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο δράστης κινήθηκε και προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Κεραμίδα, χωρίς, ωστόσο να καταφέρει να τον χτυπήσει.

Στη συνέχεια, ο δράστης επιβιβάστηκε σε δίκυκλο στο οποίο τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκε.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Στούπα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για περαιτέρω εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση