GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα αναπτυξιακά προγράμματα οδηγούν σε αύξηση του δημόσιου χρέους»

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποίησε για τους κινδύνους από τα αναπτυξιακά προγράμματα που οδηγού...


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποίησε για τους κινδύνους από τα αναπτυξιακά προγράμματα που οδηγούν σε αύξηση του δημόσιου χρέους και απηύθυνε για μία ακόμη φορά έκκληση για δημοσιονομική πειθαρχία.
«Υπάρχουν μάλλον υπερβολική ρευστότητα και υπερβολικά υψηλά χρέη, τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε από το Χονγκ Κονγκ, καθ” οδόν προς την Αυστραλία, όπου θα συμμετάσχει σε διάσκεψη των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών των 20 πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών (G20) και πρόσθεσε ότι «από την πλευρά της ζήτησης και της νομισματικής πολιτικής δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να στηριχθεί βιώσιμη ανάπτυξη».
Ο Β. Σόιμπλε τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν βιώσιμες δημοσιονομικές πολιτικές προκειμένου να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη και υποστήριξε ότι αυτό είναι σήμερα πιο σημαντικό παρά ποτέ, δεδομένων των εστιών κρίσης, όπως η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή και η δυτική Αφρική με την έξαρση του ιού Έμπολα.
Ο γερμανός υπουργός επανέλαβε ακόμη την θέση της G20, ότι η ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο στη βάση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, των βελτιωμένων γενικών συνθηκών και της σταθερής δημοσιονομικής πολιτικής.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα Σόιμπλε. Αναπτυξιακά προγράμματα είναι του κωλου.Είναι για να κλέβουνε οι μπασταρδοι κυβερνητικοί. Και τι ανάπτυξη θα κάνει ένα ηλίθιο γιουσουφάκι.Πού θα είναι οπωσδήποτε από κάποιο φασιστική συμμορία. Είτε από τον πελατειακό φασισμό είτε από τον φασισμό των κόκκινων. Δηλαδή η μούχλα η απάτη και το κακό συναπάντημα. Αν μπορεί να γίνει κάτι χρήσιμο είναι να πάει ο Ρακιντζής με συνεργεία να ελέγξει τα ασφαλιστικά ταμεία εκεί έχει μαζευτεί η κοπρος του Αυγειου.Όλη η ανωμαλία τής Ελληνικής κοινωνίας. Πουτανες πουστιδες τα γιουσουφάκια των εγκληματικών συμμοριών, των κομμάτων τής βουλης.Χαρακτηριστικό γνώρισμα του φασισμού να παίρνει απο τούς εργαζόμενους και να πληρώνει κομματικούς στρατούς ψηφοφόρων. Ετσι η σαπίλα η απάτη ειναι σε ημερήσια διάταξη. Τώρα με τα δημοψηφίσματα πού έχουν γίνει μόδα να κάναμε ένα και εμείς να χωριζαμε Βορράς Νότος μήπως και ζούσαμε κάπου χωρίς αυτά τα ξεφτιλισμενα ανθρώπινα όντα, πού δεν σε αφήνουνε να αναπνευσεις, όπου παντα μπροστά σου ορθώνεται η απάτη η φανατικά η πνευματική αναπηρία. Δεν είναι πολλοί σε αριθμό, κάτου του μισού, αλλά είναι η μόνη ελπιδα.(Οι ναζι είναι ανύπαρκτοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση