GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στο δρόμο και πάλι για τα διόδια στη Φθιώτιδα...

Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς για τη λειτουργία των νέων πλευρικών διοδίων σε Μώλο και Μπράλο. Η Φθιώτιδα έχει τα πε...


Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς για τη λειτουργία των νέων πλευρικών διοδίων σε Μώλο και Μπράλο.
Η Φθιώτιδα έχει τα περισσότερα μετωπικά και πλευρικά διόδια από κάθε άλλο νομό στην Ελλάδα. Από τα μεσάνυχτα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δυο νέοι πλευρικοί σταθμοί σε Μώλο και Μπράλο, ενώ ετοιμάζονται και άλλοι.
Αύριο συγκαλείται Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων με αποκλειστικό θέμα τα διόδια. «Θα αντιδράσουμε συλλογικά και δυναμικά...», δηλώνει ο νέος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης.
Πριν από λίγο με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία έγινε διαμαρτυρία στο νέο σταθμό του Μπράλου (ΦΩΤΟ).
Παρόντες ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αποστόλης Καραναστάσης, η επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Μαρία Αντωνίου και άλλοι.
Δείτε φώτο:

1 σχόλιο

  1. Καλά τους κάνουν με τα διόδια και με την ολοκλήρωση της παράκαμψης Στυλίδας να τους βάλουν κιάλλα, γιατί κάποτε ματαίωσαν τη ζεύξη του Μαλιακού που θα συντόμευε την ΠΑΘΕ κατά τρία τέταρτα, εκτός του ότι θα είχαν γλυτώσει δεκάδες ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση