GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ζητάει η ΕΠΣΗ

Την παύση κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας αναμένεται να ζητήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, στην επόμενη σύσκεψή της,...


Την παύση κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας αναμένεται να ζητήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, στην επόμενη σύσκεψή της, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της γηπεδικής βίας.
Η ΕΠΣΗ φέρεται να είναι αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, μετά τα θλιβερά περιστατικά που οδήγησαν στον θάνατο του Κώστα Κατσούλη στις εξέδρες του γηπέδου του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.
Η διοίκηση της Ένωσης, αναμένεται να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη την ερχόμενη Κυριακή (5/10), με καλεσμένους αρμόδιους φορείς για το θέμα της βίας στα γήπεδα.
Η πρόταση που θα τους κάνει θα είναι η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων -Εθνικών και Ερασιτεχνικών- μέχρι να βρεθεί νέο νομικό πλαίσιο για την καταπολέμησή της και να επιστρέψει ο κόσμος με ασφάλεια στα γήπεδα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση