GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι έκανε τη κοκαΐνη για να αποφύγει τη σύλληψη...

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με τον 42χρονο συνεργό του και το 26χρονο «βαποράκι» του... Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν ο...



Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με τον 42χρονο συνεργό του και το 26χρονο «βαποράκι» του...
Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 39χρονο διακινητή ναρκωτικών που, για να αποφύγει τη σύλληψη, προσπάθησε να... καταπιεί μια συσκευασία με κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με τον 42χρονο συνεργό του και το 26χρονο «βαποράκι» τους που και αυτός πέταξε στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη.

Οι τρεις τους είχαν συναντηθεί για να παραδώσουν ο 42χρονος και ο 39χρονος στο «βαποράκι» τις ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που θα αναλάμβανε να διακινήσει στην πόλη του Ρεθύμνου. Στα σπίτια τους, όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.225 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών και απείθεια, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 26χρονου και η μοτοσικλέτα του 39χρονου, ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση