GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αγωνιώ για τις αθώες ανθρώπινες ψυχές που έρχονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο μιας νέας Γενοκτονίας"

Με αφορμή την κλιμάκωση των επιθέσεων που δέχεται από τις 15/9/2014, το δεύτερο αυτόνομο κουρδικό καντόνι του Κόμπανι στη Συρία...



Με αφορμή την κλιμάκωση των επιθέσεων που δέχεται από τις 15/9/2014, το δεύτερο αυτόνομο κουρδικό καντόνι του Κόμπανι στη Συρία
ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γαβριήλ Αβραμίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώθηκα σήμερα, από τον κ. Imbrahem Muslem, εκπρόσωπο του Συριακού (Δυτικού) Κουρδιστάν στην Ελλάδα για τις ανηλεείς και πολυμέτωπες επιθέσεις, που δέχεται το καντόνι του Κόμπανι στη Συρία και η ζωή του λαού του από τους ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές του ISIS-ISIL.

Εξέφρασα με τη σειρά μου, τη βαθύτατη αγωνία μου για τις αθώες ανθρώπινες ψυχές που έρχονται αντιμέτωπες με τον ορατό κίνδυνο μιας νέας Γενοκτονίας, σε περίπτωση που δεν εκδηλωθεί εγκαίρως, συντονισμένα και αποτελεσματικά, η υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας.

Η βαρβαρότητα και η εγκληματική δράση των ισλαμιστών του λεγόμενου Χαλιφάτου είναι αποδεδειγμένη. Δεν έχει όρια, δεν έχει κανέναν εθνικό, θρησκευτικό ή ηθικό φραγμό, όταν εξαπολύει κάθε μέσο καταστροφής εναντίον περιοχών, όπου πολίτες και πρόσφυγες από τις μπαρουτοκαπνισμένες πόλεις και χωριά της Συρίας, συμβιώνουν ειρηνικά.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση, να σταθεί αλληλέγγυα στον άμαχο λαό του συριακού Κουρδιστάν και να δηλώσει ευκρινώς τη συμπαράστασή της σε όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα που συμμετέχει, συμβάλλοντας εμπράκτως σε κάθε εγχείρημα συνεννόησης του δημοκρατικού κόσμου με τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, για την οριστική αντιμετώπιση των εγκληματιών του ISIS-ISIL.

Η θέση υπέρ των Κούρδων του Κόμπανι -εκ μέρους των πολιτισμένων λαών- πρέπει να είναι δεδομένη και χωρίς περιστροφές, ως απόδειξη καθολικής υποστήριξης ενός ηρωικού αγώνα αντίστασης, που δίνουν οι Κούρδοι μαχητές εναντίον εγκληματιών τζιχαντιστών. Ας μην λησμονούμε, πως κατά το παρελθόν ο θρησκευτικός φανατισμός απέβη καταστροφικός για την ανθρωπότητα».

1 σχόλιο

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση