GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο θεραπευτηρίου

«Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Δράμας! Όπως αποδείχθηκε, η 50χρονη οικονομική διαχ...



«Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Δράμας! Όπως αποδείχθηκε, η 50χρονη οικονομική διαχειρίστρια του  παραρτήματος του ιδρύματος έβαζε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο και είχε υπεξαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό!

Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελία μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος ότι από το χρηματοκιβώτιο είχαν κλαπεί χρήματα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι η 50χρονη διαχειρίστρια είχε υπεξαιρέσει τμηματικά περίπου 170.000 ευρώ τους τελευταίους εννέα μήνες!

Η επίορκη υπάλληλος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, δηλώνοντας αρχικά ότι δεν ήξερε ποιος είχε πάρει τα χρήματα και που βρίσκονται. Στην πορεία των ανακρίσεων, όμως, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι τα είχε πάρει η ίδια. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση