GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής της τρόικας, τόσο για το δημοσιονομικό σκέλος, όσο...


Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής της τρόικας, τόσο για το δημοσιονομικό σκέλος, όσο και για τις δαπάνες στον τομέα της υγείας.
Από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, αποχώρησαν ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης και ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα, στο υπουργείο Οικονομικών, η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), Στέλιο Παπαδόπουλο.
Σχετικά με τα δημοσιονομικά, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι «συζητήσαμε για τον προϋπολογισμό του 2014 και του 2015. Άκουσαν τα επιχειρήματά μας». Πάντως, ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες στο ερώτημα ποιος θα είναι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2015.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση