GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εβδομάδα απεξάρτησης από νόμιμες ουσίες

Από τις 6-10 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη διοργανώνει ένα διαφορετικό φεστιβάλ με ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και προβολή ο...


Από τις 6-10 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη διοργανώνει ένα διαφορετικό φεστιβάλ με ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και προβολή οπτικοακουστικού υλικού.
Η «Εβδομάδα πρόληψης της εξάρτησης από νόμιμες ουσίες» διοργανώνεται από το Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που είναι στις 10 Οκτωβρίου.
«Η ψυχική υγεία περνά και από τις νόμιμες ουσίες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο, καθώς η εξάρτηση που δημιουργείται απ” αυτές επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής μας. Και το ότι αυτές οι ουσίες είναι νόμιμες, όπως μεταξύ άλλων η νικοτίνη, το αλκοόλ και τα φάρμακα, δε σημαίνει ότι έχουμε άλλοθι για την αποδοχή τους, ή ακόμη ότι μπορούμε και νομιμοποιούμαστε να αδιαφορούμε για την ύπαρξη και την κυκλοφορία τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση